Pages

Saturday, May 7, 2016

Another Memory Created

22 April 2016
Lily's Engagement
Tahniah Ly.
Semoga kau tak salah dalam keputusan ini.
Semoga kau tak kalah dalam perjuangan ini.
Kitorang sahabat kau, dari jauh atau dekat, sentiasa doakan terbaik walau apapun keputusan kau.
Akan sentiasa sokong kau. Jatuh ke bangun ke, kau tetap sahabat aku dunia akhirat.
Tahniah Lily & Amir.

Its 9.00pm and Lily is officialy someone fiancee.


Lepas tu bila dah abes majlis, kau taulah kan. Buat perangai buang terbiat tu. Haha

So the next day event adalah.....

OMAR AND LAILY WEDDING 

Omar dah kawen weiiiii. Haha
Tahniah Omar dan Laily.
Aku, Syadut dan Intan sempat jugak attend wedding Omar.

Pengantin baru sampai tapi kitorang dah nak balik.
Apapun Omar, Selamat Pengantin Baru.
Semoga bahagia hingga ke syurga :)
Okay yang ni rembat dr FB Apit. 
Ko tau Apit tu. Pengantin tgh berarak, sebok dia selfie dgn pengantin.
Lepas dh dpt satu gamba, blh pulak ckp
"Ni kawan saya ni. Tahniah Omar. Kwn saya dr darjah satu ni"
Sekuat-kuat alam pulak tu. Apit Apit. Hahaha
 Picture with Apit dan Shaza.
Apit, even dah nak jadi Bak, perangai mcm tu jugak.
Well, that's his speciality kot. Kehkeh
Ni hah kitorang. Amboii muka sebesar tempayan kau. Haha
Bye.

No comments:

Post a Comment

Enjoy your reading&&
drop your comment here..
I'm waiting ;)